Telefon

0744157654

Email

kineto.ofelia.fonoage@gmail.com

Program de funcționare

Luni și Vineri: 9.00-15.00, Marți și Joi: 13.00-20.00

 • Evaluare posturală, manuală și instrumentală
 • Tehnici de reechilibrare posturală și a articulației temporo-mandibulare
 • Terapia cranio-sacrală
 • Terapia Bowen
 • Terapia viscerală
 • Masaj
 • Reflexoterapie
 • CEMP

Evaluare posturală

Evaluările posturale privesc poziția dumneavoastră statică pentru a vedea dacă există dezechilibre care ar putea provoca durere și disconfort. Terapia craniosacrală

Aceasta este o terapie manuală, blândă, non-invazivă ce presupune evaluarea și corecția sistemului cranioscral (din acesta fac parte creierul, sistemul Dura Mater și fluctuația lichidului cefalorahidian). 

Cemp 

SALTEA CU CÂMP ELECTROMAGNETIC PULSATIL

Acesta este un dispozitiv electronic care emite un câmp electromagnetic pulsatil, asemănător cu cel emis de organul afectat.

Reflexoterapie

Beneficiile reflexoterapiei sunt nenumărate, aceasta ameliorând cu success atât boli cronice cât și acute, dintre care: durerile de cap, migrena, insomnia, nervozitatea, depresia, stresul, atacurile de panică, perturbări funcționale ale organelor interne...

Terapia viscerală

Este terapia care are ca și scop tratarea organelor interne prin intermediul presării, masaj manual, masaj cu ventuze în vederea redresării microcirculației în cavitatea abdominală...
 

Terapia Bowen

Cuprinde tehnici prin care se activează ”doctorul intern” și astfel are loc o resetare a întregului organism.

 

 • Evaluare posturală, manuală și instrumentală
 • Tehnici de reechilibrare posturală și a articulației temporo-mandibulare
 • Terapia cranio-sacrală
 • Terapia Bowen
 • Terapia viscerală
 • Masaj
 • Reflexoterapie
 • CEMP

Evaluare Posturală
Evaluările posturale privesc poziția dumneavoastră statică pentru a vedea dacă există dezechilibre care ar putea provoca durere și disconfort. Evaluările posturale includ, de asemenea, teste manuale care se adresează musculaturii și articulațiilor, având ca și obiectiv identificarea dezechilibrelor care trebuie corectate. Corpul funcționează în cele mai bune condiții atunci când este într-un echilibru atât static, cât și dinamic. Atunci când corpul este în aliniament postural corect, se mișcă și distribuie greutatea în mod egal și adecvat permițând mușchilor, articulațiilor și coloanei vertebrale să lucreze împreună pentru a ne ajuta să ne mișcăm fără efort. Dacă exista anumite dezechilibre posturale, atunci pot apare leziuni și dureri. Investigăm modul în care corpul tău se mișcă și funcționează. Căutăm anomalii și compensații care s-au putut produce și ne propunem să descoperim și să tratăm cauzele care stau la baza acestora.

Terapie Craniosacrală
Aceasta este o terapie manuală, blândă, non-invazivă ce presupune evaluarea și corecția sistemului cranioscral (din acesta fac parte creierul, sistemul Dura Mater și fluctuația lichidului cefalorahidian). TCS inițiază și susține mecanismul natural al organismului de auto-vindecare. Un terapeut lucrează ușor cu întregul corp, inclusiv coloana vertebrală și craniul și suturile sale craniene, diafragmele și fascia. Terapia provoacă o eliberare blândă a tensiunilor cronice din organism care poate duce la schimbări majore, pacientul având beneficii atât fizice, cât și emoționale.

CEMP (SALTEA CU CÂMP ELECTROMAGNETIC PULSATIL)

Acesta este un dispozitiv electronic care emite un câmp electromagnetic pulsatil, asemănător cu cel emis de organul afectat. În felul acesta aparatul "REAMINTEȘTE" celulelor noastre frecvența și intensitatea corectă câmpului lor energetic și, alături de o nutriție corespunzătoare, reface natural "sănătatea". Aparatul include programe folosite pentru îmbunătățirea calității vieții, estica corpului și performanța sportivă. Pentru maximizarea rezultatelor tratamentului, unele persoane pot avea nevoie de orteze funcționale sau activatori funcționali. Orteza funcțională este o “tălpice” posturală/corectivă ad-hoc sau una de propriocepție. Activatorul funcțional este un dispozitiv cu durități diferite, confecționat din silicon sau cauciuc, care ajută la reeducarea propriocepției la nivel de aparat stomatognat.

Reflexoterapie

Beneficiile reflexoterapiei sunt nenumărate, aceasta ameliorând cu success atât boli cronice cât și acute, dintre care: durerile de cap, migrena, insomnia, nervozitatea, depresia, stresul, atacurile de panică, perturbări funcționale ale organelor interne (rinichi, ficat, plămâni, pancreas etc), tulburări endocrine (hiper și hipotiroidie, paratiroidita, afectarea suprarenală, reglarea ciclului menstrual, tulburări de menopauză, deficiențe de creștere la copil, osteoporoza, disfuncții sexuale, sindrom premenstrual) și metabolice (obezitate, diabet), reumatism, sindromul mâinilor și picioarelor reci, afecţiuni ORL, astm, sinuzită, afecțiuni digestive.

Terapia viscerală

Este terapia care are ca și scop tratarea organelor interne prin intermediul presării, masaj manual, masaj cu ventuze în vederea redresării microcirculației în cavitatea abdominală, restabilirea funcțiilor optime ale organelor și redobândirea mobilității și motilității fiecărui organ.

Terapia Bowen

Cuprinde tehnici prin care se activează ”doctorul intern” și astfel are loc o resetare a întregului organism.